Pàgines

DIBUIXOS 2015

Sèrie Sàndal


Es una sèrie de 20 dibuixos, interpretacions de les fotografies de Jorge  Reverter Gibert, a qui no conec personalment, però  amb qui m’unirà una eterna gratitud per accedir a deixar-me inspirar en les seves fotografies.
En Jorge Reverter ha fet  ja uns quants viatges a la Índia i en ells,  moltes fotografies que reflecteixen  aquella cultura a través de la seva gent.
D’aquestes fotografies es d’on he seleccionat el que serà la base dels meus dibuixos.
En primer lloc he buscat el que per mi es bellesa, en segon lloc he intentat copsar la quotidianitat i el  costumisme de la gent,  i fer que  a nosaltres ens obrin una nova mirada a aquesta cultura, interesant per lo diferent.
                                                                                       Jaume

DIBUIXOS DE LA SÉRIE "SÁNDAL"























1 comentari:

  1. sàndal

    Es una sèrie de 20 dibuixos, interpretacions de les fotografies de Jorge Reverter Gibert, a qui no conec personalment, però amb qui m’unirà una eterna gratitud per accedir a deixar-me inspirar en les seves fotografies.
    En Jorge Reverter ha fet ja uns quants viatges a la Índia i en ells, moltes fotografies que reflecteixen aquella cultura a través de la seva gent.
    D’aquestes fotografies es d’on he seleccionat el que serà la base dels meus dibuixos.
    En primer lloc he buscat el que per mi es bellesa, en segon lloc he intentat copsar la quotidianitat i el costumisme de la gent, i fer que a nosaltres ens obrin una nova mirada a aquesta cultura, interesant per lo diferent.
    Jaume

    ResponElimina